Tuuleen kuiskatut sanat

Jäin sanojasi miettimään

niitä, joita en kuullut...

Ne tarttui perhosen siipiin

tai johonkin, ja lensi

mukana tuulen.

Olisitko sanonut; Rakas

Sanoitko ehkä; Rakastan 

sinua

Ihana tuuli! - Jäihän ainakin

toivo ja kaipaus.

                           - Naomi -

Tervehdys!

Olen taiteilija, kirjailija, puutarhuri Naomi Mesin, joka myös selvänäkijänä tunnetaan. 

Näillä sivuilla kertoilen kirjailijan työstäni ja laittelen runoja, sanoituksia ja muuta tunnelmien pohjalta kirjoitettua.

Olen kirjoittanut aivan lapsesta asti, enimmäkseen runoja ja suuri osa niistä jäänyt pöytälaatikon uumeniin. Ensimmäinen kirjani, Noidan viitta hartioilla, julkaistiin v. 2017 teos on omaelämänkerrallinen.

kirja.jpg

Minulle rakkaita ovat aina olleet runot, joiden rytmissä tuon kirjanikin teksti etenee. Runoja kirjoitan myös pieniin rasioihin; ovat nimeltäänkin siis Pieniä Rasiarunoja, joita Intuitiivisten Enkelimaalausten mukana laitan menemään hänelle, kenelle taulu on toivottu.

cc.jpg

Toinen kirjani Myrtinkukkia ja murattia Yasmica, on juuri julkaistu. Teos on kuin jatkumoa tuolle ensimmäiselle; aihepiiri liikkuu myös vahvasti mystiikan maailmassa. Kirja perustuu tositapahtumiin. 583 sivua luettavaa Sinulle, jota selvänäköisyyden, henkisyyden ja kaikki mitä siihen liittyy - aihepiiri saattaa kiinnostaa.

Myrtinkukkia%20ja%20murattia%20Yasmica.j

Runojani luen (tulkitsen toiveesta myös muiden kirjoittamia runoja) myös erilaisissa juhlissa; Häät, kihlajaiset, syntymäpäivät, kastejuhlat, surujuhlat.. ja toiveesta myös kirjoitan runoja ja tekstejä erilaisiin tilaisuuksiin, myös muiden esitettäväksi. Josko siis toiveissa on jokin kaunis tai koskettava runo, tai haluaisit vaikkapa lauluun sanoitusta, otahan yhteyksiä vaikkapa puhelimitse (parhaiten tavoitat tekstiviestillä) p. 040 6560004 tai laita sähköpostia naomintaide@luukku.com. Löydät minut myös facebookista taiteilija Naomi Mesin.

kirjailijasivuni löytyy nyt myös facebookista; kirjailija Naomi Mesin

 

 

rannalla.jpg